Bingo på mobilen

Den nye trenden innenfor online bingo er å spille bingo på mobilen. Dette er en veldig praktisk måte å spille på som også byr på overlegen spilleopplevelse. Med bingo på mobilen spiller du når som helst og hvor som helst. 

Du kan lene deg tilbake i sofaen og ta deg noen runder med bingo når det passer, eller du kan gi kaffepausen på jobb ekstra spiss ved å delta i noen bingotrekninger. I det hele tatt er det ikke lenger noen grunn til å kjede deg noensinne med bingo på mobilen tilgjengelig!

Å benytte seg av tilbudet er utrolig enkelt. Mange vil si at det faktisk er mer rett frem å spille bingo på mobilen enn å bruke datamaskinen. Stadig flere online bingohaller varter opp med stadig bedre tilbud for mobilspilling. Les videre for å finne ut hvorfor denne formen for spilling har blitt så populær så hurtig; hvordan du går frem for å spille bingo på mobilen, og hvilke bingohaller som byr på de beste mobiltilbudene. 

Derfor er det så populært å spille bingo på mobilen
Det er mange gode grunner til at stadig flere norske bingoentusiaster nå i større og større grad spiller på mobil og brett. Noen av de aller viktigste finner du på denne oversikten:

Tilgjengelighet. Klart det er en fordel å kunne ha tilgang til online bingo uansett hvor du befinner deg. Noen runder med bingo gjør hytteturen ekstra koselig, selvsagt går venting på flyplasser og lignende unna i en fei, og du kan virkelig gjøre kaffepauser og frisørtimer til riktig så spennende opplevelser med bingotrekninger på brett og mobil.

Komfort. Dette er en veldig viktig årsak til at stadig flere bruker nettbrett til alle slags underholdningstilbud, som film, TV og videospilling. Å kunne legge seg på sofaen, eller lene seg godt tilbake i godstolen er selvsagt mye mer behagelig enn å benke seg til foran datamaskinen. Et lett lite brett eller en smarttelefon er dessuten mye bedre egnet til å kose seg med på senga før leggetid enn en bærbar PC!

Spilleopplevelse. Ved å spille direkte via tøtsj-funksjon er det mange spillere som føler at de deltar mer direkte i moroa enn når de spiller på PC med tastatur eller mus. Det kan også føles mer intenst ved at man kommer nærmere spenningen. Mange nettbrett har for øvrig langt bedre grafikk og lyd enn de fleste PC-er.

Det finnes mange andre gode forklaringer for mobilspillingens voldsomme popularitet, men disse tre er de som gjelder for klart flest spillere. Kort og greit kan vi slå fast at hvis du har sansen for online bingo, så vil du like å spille bingo på mobilen, enten du har en Android smarttelefon eller Apple iPhone.

Slik spiller du bingo på mobilen
Det er utrolig enkelt å spille bingo på mobilen eller nettbrettet. Hvis du har mestret nett bingo på datamaskin, vil du garanter klare brasene med glans!

Alt som skal til er å logge seg inn på kontoen som vanlig. Det gjør du ved å følge denne svært enkle metoden:
Du åpner nettleseren på mobilen
Gå til din bingohalls hjemmeside 
Logg deg inn ved å oppgi brukernavn og passord
Klikk på bingorommet hvor du trives best
Kjøp bingobrett og delta i bingospilling akkurat som vanlig!

Det finnes noen bingohaller hvor du kan laste ned en egen app for å spille bingo på mobilen. Disse selskapene tilhører mindretallet. Hvis din bingohall er en av dem vil du finne all informasjonen du behøver enkelt på deres nettside. Å laste ned og anvende en bingo app er svært enkelt. 

Husk at du også kan åpne konto hos en online bingohall via mobilen. Det gjør du ved å følge samme fremgangsmåte som ellers. Du vil da nyte godt av de samme bonusene som eventuelt gjelder for medlemmer som åpner konto på datamaskinen. Stadig flere bingohaller byr i tillegg på sjansen til å overføre penger til og fra spillekontoen ved bruk av mobile enheter. Dette er både enklere og kjappere enn overføring utført på datamaskin.   

Her spiller du bingo på mobilen
Etter hvert som bingo på mobilen bare blir mer og mer populært, varter flere og flere online bingohaller opp med stadig bedre mobiltilbud. Vi tør anta at vi vil se samme trend i dette markedet som vi nylig har sett blant nettkasinoer, og at bingo på mobilen og bingo på PC vil bli så å si identisk. 

Enn så lenge er vi ikke helt der ennå. De bingohallene som ligger lengst frem i løypa for øyeblikket (og som vi antar konkurrentene vil gjøre alt i sin makt for å ta igjen) er disse to:
Maria Bingo
Unibet Bingo

Hos begge to er bingotilbudene for mobil rett og slett gnistrende gode. Maria Bingo har nylig lansert en helt ny design for siden sin som har gjort den enda mer mobilvennlig. Unibet Bingo har alltid vært en markedsleder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits