Signaler: din snarvei til suksess som trader

Hvis du vurderer å investere i trading med binære opsjoner, kan det være lurt å bruke signaler. Signaler forteller deg i hvilken retning markedet vil bevege seg, og hva du som trader bør gjøre som konsekvens. Kort fortalt gir signaler deg en anbefalelse du kan basere din trading på. De forteller deg alt du trenger å vite for å gjennomføre en vinnende handel med binære opsjoner.

Signaler skapes av avanserte programvareløsninger som har blitt spesielt utviklet nettopp for dette formålet. De analyserer enorme mengder med markedsdata på leting etter spesifikke forhold som indikerer en fremtidig prisbevegelse.

Når programvarens algoritmer peker mot en sikker spådom angjeldende et verdipapirs kursretning, vil et signal skapes. Dette signalet kan være din snarvei til stabil, stor inntjening som trader i binære opsjoner.

Binære opsjoner kan være svært lukrative
La oss begynne med begynnelsen. Du kan tjene veldig gode penger på kort tid med binære opsjoner. Det kan du gjøre uten å ha mye kapital å investere.
Binære opsjoner kan gi en avkastning på over 80 %. Når du tar hensyn til at en binær handel kan være unnagjort på 60 sekunder, sier det seg selv at det kan være store penger å tjene i dette markedet.

Det kan rett og slett sies at binære opsjoner utgjør den hurtigste og mest lett tilgjengelige måten å tjene penger i finansmarkedet på. 

Stadig flere tradere bruker binære signaler
Men skal du tjene penger på binære opsjoner, er du nødt til å vinne dine handler. Du er med andre ord nødt til å være i stand til å forutse hvorvidt prisen på et verdipapir vil bevege seg oppover eller nedover i løpet av et gitt tidsrom.

Det er nemlig alt trading med binære opsjoner går ut på. Du ganske enkelt gjør en spådom angjeldende et bestemt verdipapirs fremtidige kurs.
Dette er slettes ikke komplisert, og veldig lett å forstå seg på. Men å gjøre korrekte spådommer igjen og igjen slik at inntjeningen er betydelig over tid kan være verre.

Av den årsak anvender stadig flere binære tradere nå signaler. Istedenfor å bruke all sin tid og alle sine krefter på å analysere markedene, overlater de heller denne slitsomme delen av trading til proffene.

Med binære signaler vinner du oftere
Den viktigste fordelen med binære signaler er at du vil vinne oftere ved å benytte deg av dem. En bedre grunn til å velge denne strategien kan knapt forestilles.

Gode signaler fra troverdige signalleverandører vil gi deg en suksessrate på om lag 70%, eller mer. Med andre ord vil du vinne 7 av 10 handler ved å konsekvent stole på slike signaler.

Dette snittet er mer enn høyt nok til å tjene en betydelig profitt over tid. Å skulle leverer tilsvarende resultater på egen hånd vil være utrolig krevende for de aller fleste tradere. En ting du skal merke deg er at du ikke vil kunne trade på alle slags forskjellige typer binære opsjoner med signaler. Dette inkluderer blant annet 60 sekunders opsjoner, og mer lukrative opsjoner som boundary options og touch options.

Med andre ord vil du vinne flere handler med signaler, men de vil ikke nødvendigvis by på like store prosentvis avkastning som du kan vinne på boundary og touch options.

Binære signaler gjør trading enklere
Et annet viktig poeng er at det er så veldig mye enklere å handle på signaler som skapes av en programvare, og sendes til deg av en signaltilbyder enn å handle på egen hånd.

En signaltilbyder vil sende deg dagens signaler på epost. Du ser hvilke anbefalinger som har blitt generert, og så gjennomfører du handlene som ser mest lovende ut. Hva kunne vel være enklere?

Skulle du gjøre dette på egen hånd, ville du først måtte finne all tilgjengelig markedsdata. Så analysere ark på ark, skjerm etter skjerm med statistikk. Å gjøre sin egne tekniske analyse, på jakt etter lovende candelstick formasjoner kan ta en evighet. Og hvis du ikke er en ekte ekspert vil du jo uansett neppe treffe blink like ofte som signalene.

Det er ? som i så mange geskjefter ? rett og slett bare enklere å overlate dette til maskinene.  

Slik sikrer du deg binære signaler
Som vi har vært inne på sikrer du deg signaler fra signaltilbydere. Dette er selskaper som har utviklet en programvare som genererer signaler, og som selger sine signaler til tradere for en pris.

Vanligvis vil man tegne et abonnement med en signaltilbyder. Det koster som regel rundt $100 per måned. Da vil du motta en epost med signaler daglig.
Å velge riktig signaltilbyder er viktig. Slettes ikke alle tilbydere er nemlig like vel egnet for alle tradere. Når du vurderer en signaltilbyder er det klokt å ha følgende hensyn i tankene:

    ?    Suksessrate ? sørg for å finne en tilbyder som vinner på mellom 70 % og 85 % av sine signaler
    ?    Antall signaler ? sørg for å finne en tilbyder som leverer minst 4-6 signaler daglig, gjerne mer
    ?    Verdipapirer ? ikke alle signaltilbydere fokuserer på alle slags verdipapirer. Sørg for å finne en tilbyder som følger verdipapirene du liger å investere i

Det finnes en lang rekke bunnsolide signaltilbydere på nettet. Ved å tegne abonnement med en av dem, kan du da et viktig steg på veien mot økonomisk selvstendighet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits