Slik refinansierer du

Du vet sikker hva det å finansiere er for noe. Men hva vet du egentlig om refinansiering? Å refinansiere betyr egentlig bare at du finansierer en gang til. Det vil si at du samler sammen lån, forbrukslån og kredittkortgjeld på en plass. Årsaken til at mange refinansierer er den samme som mange velger å bytte mobilabonnement eller strømleverandør: man sparer penger.

Man bare bytter leverandør på finansieringen og dermed kan du spare flere tusen kroner. Men hvordan er det man rent praktisk refinansierer gjeld, lån og kredittkort?

Slik refinansierer du:

  1. Samle inn informasjon over saldo på lån etc.
  2. Lag en oversikt over gjeld
  3. Lag et månedlig budsjett
  4. Finn nettside som hjelper deg refinansiere
  5. Fyll ut søknader
  6. Godta det beste tilbudet på refinansiering

Du må med andre ord finne saldoen på kredittkort og lånene dine, finne frem en kalkulator og lage deg et budsjett for husholdningen. Resten er faktisk meget enkelt. Nettsiden til Scandilån Norge har linker til refinansiering.

Deretter er det bare å slå til på det beste tilbudet, det vil som regel si den som har den laveste effektive renten, noen ganger kan det være den lånetilbyderen som er best tilpasset ditt budsjett og nedbetalingstid. Les mer om refinansiering på Welikemoney.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits