Yoga eller pilates?

Det er viktig å holde seg i form, så de fleste av oss er oppmerksomme på hva vi putter i oss og hva vi gjør med kroppen vår. Kosthold er selve utgangspunktet for en god helse. Med et godt og variert kosthold har man også et solid utgangspunkt for fysisk aktivitet.

Fysisk aktivitet vedlikeholder viktige kroppsfunksjoner og hjelper deg med å unngå eller takle sykdommer og bedre. Hvilken form for fysisk trening man velger er i grunnen ikke så forferdelig viktig, det viktigste er å være i jevnlig aktivitet. Mange velger treningsformer der det ikke kreves et hyppig og utmattende fysisk regime, men mildere treningsformer som pilates eller yoga.

Yoga har blitt veldig populært den siste tiden og er en kombinasjon av meditasjon og fysiske øvelser. Du kan lese mer om yoga på Yogalove.no. Yoga passer for både menn og kvinner i alle aldre og det finnes en rekke yoga kurs og yoga studioer der du kan trene i et passende tempo.

Pilates er en treningsform der man får mulighet til å bli bedre kjent med kapasiteten til kroppen din og lar deg oppøve grunnleggende kroppsfunksjoner. Øvelsene i pilates gir en fornemmelse av hvordan man kontrollerer og styrer kroppen sin, så man kan bruke den hensiktsmessig og uten att skade den.

Lykke til med treningen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits