Optimale løsninger for innredning av kontor og hjem

Innredning burde ikke bli et ork. Det er viktig at du beholder inspirasjonen og gleden, uansett om du skal innrede til kontoret eller hjemmet. Få hjelp av et par utvalgte nettsider. 

At innredning er viktig skjønner selv de som i utgangspunktet ikke er interessert i temaet. Og det har jo vært så mange TV-programmer og bøker om disse tingene opp gjennom årene at de fleste av oss har fått mange ting å tenke på. 

En periode skulle alt være minimalistisk, og selv om noen fremdeles er på den trendbølgen vet mange andre av oss andre at god innredning også må være litt generøs. 

Uansett om du tenker på innredning til kontor eller hjem, skal du sette av de to-tre minuttene det tar å lese dette blogginnlegget. For jeg har et par gode tips til deg!

Innredning av kontoret
Dersom noen, for 20 til 30 år siden, ville sagt at du ville kunne finne en mengde møbler i en butikk som spesialiserer seg på kontorutstyr, ville du nok riste på hodet. For selv om du selvsagt alltid har kunnet få tak i spesialiserte kontorstoler og andre møbler i flere kontorbutikker, var det likevel stor forskjell på kontorbutikker som solgte papir og småting, og de som hadde møblene. 

Og møblene var jo så kjedelige før. 

Det var liksom «kontormøbler», og ingenting annet. Dersom ditt kontor ser litt for mye ut som et kontor skal du hente informasjon, og inspirasjon, fra kjeder som Lyreco. Disse har enorme nettbutikker der du finner alt innen møbler og innredning. Og det du trodde var kjedelige kontormøbler, som for eksempel papirkurver, finnes i en rekke varianter av kjente designere. 

Lyreco er for øvrig stolte av å si at de har alt innen kontorartikler og utstyr, og etter å ha bladd meg gjennom nettkatalogen en times tid nå, er jeg enig. 

Dette er bra. 

Rålekker design til hjemmet
Tar du turen innom det nettstedet der, vil du selv se alle mulighetene som i dag finnes til kontorinnredning. Og glem ikke tipset med å tenke litt nytt om dette. Selvsagt kan du kjøpe en ekstra god og fin sofa til venteværelset ditt. Så sjekk derfor ut også de nettbutikkene som henvender seg mest til hjemmeinnredning. 
Det har skjedd mye på også dette området.

Og selv om det finnes et par gigantiske kjeder som jo har revolusjonert møbelbransjen kan det være lurt å prøve noe nytt. Det er jo ikke så kult at alle hus og hjem (og kontorer) over det ganske land skal ha akkurat de samme stolene, bordene, teppene, bokhyllene, etc. 

Jeg har selv nettopp pusset opp stuen min, og skal dele en nettside som jeg synes er veldig bra. En nettbasert møbelbutikk som har de lekreste, og mest originale møbler du kan tenke deg.

Uno ? mer enn bare et spill
Uno forbinder jeg mye med kortspillet fra barndommen, men det er altså kommet en nettbutikk for designmøbler med dette navnet. Min påstand er, og dette kan du gjerne kommentere under, at du vil finne mange møbler og annen type innredning du ikke trodde var til salgs til slike priser. 

Rålekre design-stykker med stil. Plasserer du et par slike møbler hjemme hos deg selv, eller også på kontoret, vil du få mange siklende blikk. Uno Living kaller de seg, og om du vil kikke på nettsidene deres kan du klikke her. Jeg skaffet meg den artige og gode lenestolen Nordal Butterfly Loungestol i brunt skinn, og den skaper den perfekte stemningen i stuen min. Vurderer nå å bytte ut spisebordet på kjøkkenet, for jeg fant flere aktuelle kandidater på linken ovenfor. 

Anbefalingen min er å prøve ut nye møbelbutikker om du skal ominnrede hjemmet eller kontoret ditt.

Det vil du ikke angre på.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits