Sexleketøy! Godt tips til deg som jobber mye

Close-up portrait of a beauiful young couple in bed at homeI dag tenkte jeg vi skulle snakke om et tema som kanskje oppleves noe kinkig. Det handler nemlig om sexleketøy!

Dette er noe som bare blir mer og mer aktuelt. Og selv om du og din partner kanskje ikke eier noen sexleketøy har du sikkert sett mye informasjon om dette i fjernsyn, på internett eller avisen. Ja, nettopp, for dette temaet er blitt veldig populære selv i tradisjonelle kanaler. 

Det er ingen tvil om at sexleketøy er blitt mer vanlig. Og det er bra, for det finnes mange fordeler med å la seg friste til å teste dette ut. 

Sexleketøy for han og henne
Sexleketøy er egentlig et stort ord som handler om lang rekke produkter. Og jeg vet ikke helt hvilke bilder som dukker opp i hodet ditt når du tenker på dette. Det vanligste er kanskje å tenke på typiske sexleketøy for kvinner, som dildoer etc. Men glem ikke at det finnes mange andre sexleketøy for henne. Og, joda, det er absolutt kvinnene som kan nyte godt av utvalget sexleketøy. For det finnes flest for dem. 

Men det finnes jo sexleketøy også for oss menn. Og om jeg sier ordet «sjømannsbrud» skjønner du kanskje hvor jeg vil hen? Faktisk har det skjedd eksplosive forandringer på dette området de siste årene. Og flere vil komme framover. 

I dag kan du eksempelvis kjøpe veldig naturtro dukker. Disse har en så realistisk utforming at det nesten tipper over i det vi kan kalle virtuell virkelighet. 
Andre typer leketøy

Og mens vi snakker om virtuell virkelighet skal det bli spennende å se hva som kommer de neste årene. Enkelte mener at vi alle vi kunne skaffe oss spesielle drakter som passer kroppens former ned til minste detalj. Disse draktene vil ha sensorer og også mikromotorer som kan massere sentrale punkt. 

Da kan vi snakke om en virkelig virtuell sexvirkelighet. 

Men enn så lenge er det kanskje bedre å kose seg litt med partneren, og bruke mer tradisjonelle sexleketøy. Finn et stort utvalg av sexleketøy her. Det finnes mange typer pikante leketøy utenom rene dildoer. 

Buttplugs og andre sexleker
Tenk bare på dette med buttplugs. Du vet jo selvsagt at det finnes store erogene soner i anus, og disse lan stimuleres lett med en liten og praktisk buttplug. Disse finnes både for ham og henne, og egentlig går vel dette litt opp i hverandre. Ikke alle menn er interessert i å utforske disse regionene av den mannlige geografi, men enkelte kvinner er kanskje mer åpne. 

I tillegg til slike hjelpemidler for analsex, finnes selvsagt en masse andre leketøy som pisker, brystvorteklamper og andre typer produkter med et masochistisk tilsnitt (for deg som vil utforske dette med dominans og underkastelse). Eller nyttige produkter som vaginaballer, som kan hjelpe kvinner med å trene seg opp til å få bedre muskulatur i underlivet. 

Det finnes også en rekke brettspill som legger opp til å utforske hverandre, også sammen med andre dersom dere liker det.

Mulighetene er mange, kroppen er din egen. Utforsk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits