Mobilovervåkning - enklere enn du tror

Om du vet hvor du skal lete i dag, så er det enklere enn noen gang tidligere, å avlytte en mobiltelefon. Telefonavlytting er ikke lenger noe som er forbeholdt statlige tjenestemenn, men noe som de fleste av oss faktisk kan gjennomføre, så lenge vi har det riktige utstyret som må til for telefonavlytting

Vel og merke fungerer telefonavlyttingen kun for å avlytte mobiltelefoner som faktisk er smartphones, og du må ha tilgang på mobiltelefonen som du vil avlytte, for å kunne installere den typen overvåkningsprogramvare som muliggjør det hele. 

Utenfor dette er det kun loven som setter sine begrensninger for om du faktisk har lov til å avlytte en mobil. Innenfor visse rammer er dette faktisk lov. Det er nemlig fullstendig lov å avlytte sin egen telefon, eller en telefon som du selv eier. Om du gjør dette i jobbsammenheng, så er det faktisk lov, så lenge du ikke avlytter i hemmelighet. 

Dermed er det også lov å avlytte partners mobiltelefon, så lenge man er gift, eller i et samboerskap med sameie. Derfor er det faktisk mange som bruker telefonavlytting om de mistenker utroskap, eller andre former for svik eller bedrag fra ektefelles side.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits