Gavetips til kvinnen som har "alt"

Sleeping girl in bedDet er ikke alltid like enkelt å finne på en gave til alle. For noen har jo så mye fra før. Men det finnes alltid en gave. Hva gir du til kvinnen som har «alt»?

Dette er det ikke så lett å svare på, og når en begynner å få dårlig tid til et gaveinnkjøp, ja da er det viktig med gode råd. Tenk, for det første, forskjellige gavekategorier.

Om du skal kjøpe en romantisk gave til kjæresten, samboer eller ektefelle, er smykker alltid et solid valg. Og innenfor kategorien smykker finner du jo alt fra mer eksklusive, dyre og imponerende ringer, øredobber, halskjeder og armbånd, til enklere smykker. 

Det er også alltid lurt å tenke på klokker. 

Smykker og klokker
Og klokker passer det egentlig godt å bringe fram når vi snakker om smykker, for en fin klokke kan jo være like prydende som et flott smykke. For ikke å snakke om anvendelig, for selv om en ikke liker å gå med en rekke smykker på seg til enhver tid, så er det jo aldri merkelig å gå med en flott klokke. 

Så, første par tips er å tenke på om ikke kvinnen inditt liv fortjener et flott smykke eller en klokke. Men være litt forsiktig her, for om hun er vant til en viss standard, og du går mye ned i verdi her, kan effekten av en gave nøytraliseres helt ut. 

Så velger du først å gi henne et smykke eller en klokke ? sørg for at du gjør litt plass for et slikt innkjøp på kontoen din. 

Klær og mote
Klær og mote går aldri av moten, for å si det slik. Og en nettbutikk som www.zizzi.no er helt ypperlig for å kjøpe inn gaver til henne. Noen synes kanskje det er litt vanskelig å kjøpe klær i gave, men det første du da kan tenke på er at det selvsagt finnes mange typer klær å velge i. Fra mindre plagg som luer, vanter og sjal til gensere, jakker, bukser og kjole. 

Bukser og skjørt er i enkelte tilfeller litt vanskelig å kjøpe, men glem ikke alle de andre plaggene du kan fråtse i. 

Og glem ikke at hun kan bli fryktelig glad for å få en liten klesgave dersom den bare er flott nok. Men dersom du virkelig vil finne på en god presang kan du tenke litt "utenfor boksen". Hva med å kjøpe en fantastisk god seng til dere to, for eksempel? Det er stor forskjell på senger, og de færreste kjenner den herlige følelsen av å sove i en meget god seng, for eksempel de du finner på www.bedrenaetter.no.

Gjør et inntrykk
Det er litt synd å si det, men det viktigste er faktisk ikke å gi ? men å bli lagt merke til. Derfor er det viktig å gi gaver som vil bli meget godt mottatt. Det trenger ikke koste mer, selv om det alltid hjelper å åpne opp lommeboken.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits