Ta vare på deg selv med en fin egengave!

close up of legs couple in love at the park winterSelvgave eller egengave: Lær deg kunsten å ta vare på deg selv ved å kjøpe gaver til seg selv. Det høres kanskje litt patetisk ut å skulle kjøpe gaver til seg selv ? men de fleste gjør jo egentlig dette hele tiden selv om vi ikke kaller det vi kjøper gaver.

For menn kan det være snakk om en ekstra flott mobiltelefon som en strengt tatt ikke har bruk for, som er en slags halvveis gave. For alle må jo ha mobiltelefon, selv om det selvsagt ikke er sikkert at alle trenger en fancy og meget dyr mobil. 

Dyre gaver til seg selv
Dette er altså halvveis gaver. Og gaven er vel heller at du betaler noe mer for en ting du likevel ville kjøpt i en noe billigere versjon. 

Dette ser vi også når det gjelder datamaskiner, nettbrett og andre ting. Som sko. For dette er jo også noe som alle trenger å kjøpe inn jevnlig, men de færreste av oss kjøper vel spesielt dyre sko. Vi velger vel heller midt på treet, og kjøper sko som alle andre kjøper. 

Men om du stopper litt opp og tenker deg om her så kan en utmerket gave til deg selv være et par sko som er dyrere enn det du vanligvis ville kjøpt. Tenk bare på hvor hyggelig det vil være å gå med slike sko i hverdagen? www.skoringen.no har mange flotte sko i de fleste prisklasser. 

Spesielle gaver
Men selvsagt kan du kjøpe ting som du vanligvis ikke vill kjøpt i det hele tatt. Altså egengaver av gjenstander som du strengt tatt ikke har bruk for. Og om du analyserer dette nærmere ser du sikkert at der er pent lite en "egentlig" trenger, selv om det er vanvittig mye en faktisk går rundt å sikler på. 

Men om det finnes et par ting som du går rundt og tenker mye på så er dette flotte kandidater til egengaver. Og med mindre privatøkonomien din er meget raus er det nok lurt å la slike gaver ligge en stund på sin egen gaveliste. 

Ting til huset
Et godt tips til gaver til seg selv er gaver som pynter opp huset. Kanskje gjenstander som både kan pynte opp, men også tjene en viktig funksjon? Det finnes etter hvert mange flotte lamper som er rene prydgjenstander. Gubi lamper er spesielt populære akkurat nå: finn en gubi lampe her

Det er herlig å kjøpe gaver til seg selv, men spesielt bra når du kjøper noe du har ønsket i lengre tid. Og altså noe som du kanskje ikke ser deg råd til ellers. Som et par ekstra dyre sko, eller en flott lampe til en spesiell krok av hjemmet ditt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits