Nytt hjem med designmøbler

Modern interior of living room, 3d imagesFlere og flere er opptatt av god design, og om du ikke er der helt ennå bør du tenke på de følgende faktorene som du kan lese i denne artikkelen.

Hvor mye oppholder du deg hjemme? La oss si at du jobber ute, i vanlig arbeidstid, og kommer hjem sånn i 16-tiden. Om du ser bort fra trening og andre aktiviteter er du dermed hjemme til du legger deg ? kanskje rundt klokken 23. 

Og det å sove er selvsagt noe du også gjør hjemme, så legg disse timene til regnestykket. 

Lørdager og søndager er for de fleste helt frie, så her snakker vi om 24 timer per dag. Det blir en del timer av dette på årlig basis. Har du investert nok i ditt eget hjem?

Invester i eget hjem
For det sier seg selv at når du tilbringer så mye tid hjemme, ja da kan det gjøre en virkelig stor forskjell om du har et hyggelig og gjennomtenkt hjem eller ikke. En viktig faktor er innredningen. Og dette høres kanskje litt overfladisk ut, men nyere forskning viser klart at miljøet du oppholder deg i har mye å si for hvordan du etter hvert blir som person. 

Ønsker du mer lykke? Kjøp møbler som er bedre egnet til å gi deg nettopp dette. 

Designmøbler fra Skandinavia
Cahetu, som du finner på www.cahetu.no, er en meget god nettbutikk for den skandinaviske trenden innen møbler. Og den er, som du sikkert kjenner til, berømt for sine enkle, men vakre, design. Godt designede møbler kan ofte være dyrere enn andre møbler. Selv om det i dag finnes mange eksempler på gode designmøbler som heller ikke koster skjorten. 

Men poenget her er likevel at du kanskje burde unne deg litt mer. En sofa skal vare i 20, kanskje 30 år. Derfor kan du forsvare å bruke 5 til 10.000 kroner mer enn den billigste varianten du finner. 

Andre møbler
Og det samme gjelder alle andre møbler i huset ditt. Tenk mer god design når du velger ut objekter til huset, og bruk mer penger per ting. Om du har lite penger er det bare å kjøpe færre ting ? en annen god egenskap med mange av de som interesserer seg for god design. 

Du oppholder deg hjemme hos deg selv i lange perioder, og om du legger sammen timene, blir det mye. Soverommet er et rom mange overser fullstendig, til tross for at en bruker timevis i sengen hver eneste natt. Når du tenker på at mange har muskelplager i Norge er det faktisk utrolig at ikke flere ser tegningen og begynner å investere mer i sin egen seng.

Som i hjemmet for øvrig. Tenk litt mer på å fylle hjemmet ditt opp med god design og gode objekter og møbler, og du vil føle deg bedre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits