hits

Slik driver du din nettvirksomhet mer effektivt

Side view shot of a man's hands using smart phone in interior, rear view of business man hands busy using cell phone at office desk, young male student texting on phone sitting at wooden tableDu har startet nettbutikk eller annen nettvirksomhet, og har flere måneders drift bak deg. Nå gjelder det å gjøre alt mer effektivt. Vi har tidligere snakket om fordelene om å starte nettbutikk eller en annen virksomhet på nettet.

For faktum er at nettet bare blir viktigere og viktigere for handel.

Aldri før har så mange mennesker brukt så mye tid på å gjøre så mye på nettet som i dag. Og netthandelen har aldri vært større.

Det er mange ting en skal tenke på før en i det hele tatt kommer i gang. Og i de første månedene er det nok utvikling av eget produkt samt markedsføringen av den som stjeler tid. Når du får noe mer arbeidsro også til andre ting skal du imidlertid se litt på hva du kan gjøre for å sikre deg en mer effektiv og tidsbesparende drift også på andre områder.

Nettbutikk drift
Om du ønsker en oversikt over gode nettbutikker: Finn en nettbutikk her. På denne linken vil du finne mange eksempler på gode nettbutikker.

Mange av disse har gått gjennom den hektiske førstefasen, og er kommet flere hakk videre. Ikke minst når det gjelder å finne kreative og nye løsninger på mange av de administrative oppgavene en har når det gjelder drift av eget firma.

Vær klar over at det meste kan effektiviseres, og at det finnes svært mange, gode nett-tjenester som tar sikte på nettopp dette.

Nett-tjenester for næringdrivende
Ibistic er et selskap som hjelper deg med alt det administrative innen økonomi. Alt fra faktura og regnskap, til dette med kjøregodtgjørelse. Ønsker du å se et eksempel på det siste kan du se mer om kjøregodtgjørelse her.

Tenk selv på hvor mye ansvar du har i forhold til myndigheter. Spesielt når det gjelder å dokumentere fradrag og avskrivelser. Men også rett og slett ved å holde orden på inngående og utgående fakturaer, samt alle kostnader og utgifter som skal registreres.

Om du går med en drøm om å starte for deg selv skal du starte opp med så mye orden som mulig. Ikke utsett det praktiske til det siste, men finn gode verktøy og rutiner som kan hjelpe deg med å holde orden i ditt nye firma.

Sikt deg inn mot nye høyder
En annen ting du skal tenke på når det gjelder å bruke tjenester på nettet for å hjelpe deg med driften av ditt firma, er at jo mindre tid du selv bruker på kjedelig, praktisk kontorarbeid, desto mer tid har du til å ta vare på merkenavnet ditt, drive med produktutvikling og salg.

Mange mennesker har kompetanse til å sende faktura, drive med regnskap. Alt dette praktiske som skal til når du driver et selskap i dag. 
Men den eneste som kan utvikle ditt eget merke, og dine egne produkter, er deg selv. Jo mer tid du har til dette, jo mer suksess vil du få.

Sørg derfor for at du setter ut alle de kjedelige jobbene, og setter deg litt inn i alle muligheter som finnes på nettet når det gjelder hjelpemidler for deg som har bedrift.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar