hits

Norsk netthandel vokser

Reiser er mest populært

Vi kan finne alt på nettet. Utvalget er også større, og er med til å overbevise oss om at det er på nettet vi skal handle. Siden konkurransen er så stor, så er prisene også på forbrukernes side.

Selv om vi handler alt mulig på nettet, så er det spesielt én ting vi handler mest, og det er reiser. I takt med at prisene har blitt lavere og tilbudet større, så reiser vi altså som aldri før. Det har aldri vært lettere å finne et godt tilbud på en storbyferie i Barcelona eller Berlin, og sandstrendene i syden lokker med billige charterturer med alt inkludert.

Vi handler også mye innenfor mediebransjen. Musikk, bøker og tidsskrift fra hele verden kan nå nytes på mobilen, nettbrettet og datamaskinen ved hjelp av noen få tastetrykk.

Når vi handler, så handler vi gjerne for en del penger. Faktisk har hver tredje nordmann som har handlet på nettet innenfor de siste 6 månedene handlet for mer en 500 kroner. Omtrent like mange har handlet varer for mellom 1000 og 5000 kroner.

 

Netthandel skal være enkelt

Det er flere grunner til at vi handler mer og mer på nettet. Som sagt, så er tilbudet som oftest bredere, og prisene ofte lavere. I tillegg er det utrolig bekvemt og enkelt. Nettbutikkene som vil overleve i den knallharde konkurransen om kundenes gunst på nettet, er nødt til å tenke kundevennlige hjemmesider, og kanskje spesielt hjemmesider til mobilen. Det er gjennom den vi handler mest, og forretninger som ikke har mobilvennlige hjemmesider kan vinke farvel til kundene. I tillegg har betalingsløsningene blitt enklere og enklere, og transaksjonene kan i dag i høyere grad gjennomføres ved hjelp av betalingsløsninger som for eksempel Vipps. Selv om de fleste fortsatt foretrekker å bruke kort som betalingsmiddel, er det mange som forlater den digitale handlekurven fordi det tar for lang tid, og det er for mye som skal fylles inn.

 

Finn tips til baderomsinnredning på nettet

Som sagt, så kan man finne det meste på nettet, og forskjellige spesialbutikker trives godt på nettet. Det gjelder ikke minst inr.no som spesialiserer seg på baderomsinnredning. I tillegg til at de har mange butikker du rent fysisk kan gå inn i, så har de utviklet en hjemmeside hvor kunden er i fokus. Ikke bare er utvalget stort med attraktiv design, fokus på kvalitet og sans for detaljer, men inr.no har vist at de vet hvor mye en brukervennlig og flott hjemmeside betyr for forbrukeren. Her finner du for eksempel gode tips og råd til hvordan du innreder bittesmå badeværelser på 4kvm, til informative funksjonsfilmer. Dessuten kan du enkelt bestille hele katalogen til inr.no hjem til deg, hvis du foretrekker det. Ellers så finner du den også selvfølgelig på hjemmesiden deres på www.inr.no.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar